Mrt

BİGEP kapsamında 5. Sınıf ingilizce dersi 2. Konuşma ve Dinleme  sınavına hazırlık amacıyla öğrencilerimizle Body Parts konusunu oyunla pekiştirdik.

Mrt

Görsel öğrenme duyusal algıların en güçlü olduğu öğrenme biçimidir. Bu öğrenme biçimine sahip olan öğrenciler görerek öğrenirler. Öğrenirken renkleri kullanırlar. Okulumuzda yaptığımız dik açı görseli öğrencilierimizin öğrenmesine katkı sağlamakta ve somut öğrenmeler sağlar.

Mrt

Ortaokul öğrencilerimiz arasında çarpım tablosu turnuvası yapıldı. Birinci olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Mrt

okul aile iş birliğini güçlendirmek ve veli iş birliği ile eğitimin kalitesini devam ettirmek amacıyla veli ziyaretlerimiz devam ediyor.

Mrt

Okulumuza ait 2024-2028 Stratejik Planımız yayınlanmıştır.

Mrt

Okulumuzda Viranşehir Orman Genel Müdürlüğünün katkılarıyla öğrencilerimize farkındalık kazandırmak ve doğa bilinci oluşturmak amacıyla fidan dikme etkinliği gerçekleştirdik.

Mrt

Öğrenciler BİGEP kapsamında gezi gözlem yoluyla yerinde inceleyerek caminin bölümlerini tanır.

Mrt

BİGEP kapsamında ortaokul öğrencilerimiz ve İngilizce öğretmenimizle birlikte “So many books, so little time” diyerek “Reading Time” etkinliği başlattık.

Mrt

7/A sınıfı rehber öğretmenimiz Vildan Nur YÖN ve müdür yardımcımız Hüseyin İLGÜN 7. Sınıf  öğrencilerimizin velilerini ziyaret ederek öğrencilerimizin başarı durumu hakkında konuştu.

Mrt

BİGEP kapsamında Okulumuz geneli İngilizce dersi “Word Box” Tasarım Yarışması  yapıldı. Öğrencilerin İngilizce kelime dağarcığını genişletmek ve geliştirmek, yabancı dildeki öğrenme güçlüklerini ortadan kaldırmak, yaratıcılıklarını geliştirmek ve dil öğrenimini eğlenceli hale getirmek için BİGEP kapsamında okulumuz geneli “Word Box” tasarım yarışması düzenlendi.

Şbt

7 ve 8.sınıf öğrencilerimizle sinema gezimiz.

Şbt

Kültür sanat alanında 7. ve 8.sınıf öğrencilerimizi Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezinde ziyaretler gerçekleştirildi.

Şbt

8.sinif öğrencilerimize sınav kaygısı ve stresi ile mücadele konusunda bilgilendirme yapıldı.

Şbt

BİGEP Kapsamında 8.sınıf  öğrencilerimize lise gezi tanıtımı yapıldı.

Şbt

Sosyal bilgiler dersimizde mesleklerimizi ve rollerimizi drama yöntemiyle öğrendik.