BİGEP kapsamında Okulumuz geneli İngilizce dersi “Word Box” Tasarım Yarışması yapıldı.

BİGEP kapsamında Okulumuz geneli İngilizce dersi “Word Box” Tasarım Yarışması  yapıldı. Öğrencilerin İngilizce kelime dağarcığını genişletmek ve geliştirmek, yabancı dildeki öğrenme güçlüklerini ortadan kaldırmak, yaratıcılıklarını geliştirmek ve dil öğrenimini eğlenceli hale getirmek için BİGEP kapsamında okulumuz geneli “Word Box” tasarım yarışması düzenlendi.

BİGEP kapsamında Okulumuz geneli İngilizce dersi “Word Box” Tasarım Yarışması

Okulumuz İngilizce öğretmeni Vildan Nur YÖN “Word Box” Tasarım yarışması düzenledi. Yarışma boyunca öğrencilerimiz ellerinde halihazırda bulunan materyallerle en farklı ve en yaratıcı kelime kutusunu tasarladılar. Tasarlanan kutular okulumuzda sergilendi. Okul müdürümüz, müdür yardımcılarımız, öğretmenlerimiz ve çalışanlarımız sergi boyunca en iyi tasarıma oylarını kullanarak yarışmayı kazanan öğrencimiz belirlendi.

Yarışma sonrası ögrencilerimiz kendi tasarımları olan birbirinden güzel bu kelime kutularının içine öğrenmekte zorluk çektikleri kelimeleri yazıp koydular. Ardından İngilizce derslerinde  beyin fırtınası  yönetimiyle kutudan seçtikleri kelimelerin Türkçe anlamlarını söylediler. Bu etkinlik kapsamında öğrencilerimiz hem yaratıcılıklarını geliştirirken hem de yabancı dilde kelime öğrenmeyi kolay ve eğlenceli hale getirmişlerdir. “Word Box” Etkinliği her hafta İngilizce derslerinde öğretmenimiz tarafından düzenli uygulanıyor. Öğrencilerimizin zevkle ve istekle katıldıkları bu etkinlik öğrencilerimizin kelime dağarcığını geliştiriyor.

04-03-202404-03-202404-03-202404-03-202404-03-202404-03-202404-03-202404-03-202404-03-2024

Yayın: 04.03.2024 - Güncelleme: 04.03.2024 22:07 - Görüntülenme: 32

Etiketler :