Şbt

Sosyal bilgiler dersimizde kültürel değerlerimizi oluşturan ögeler kapsamında yemek kültürümüzü ve halk oyunlarımızı tanıttık.

Şbt

BİGEP kapsamında öğrencilerimiz istediği dersten testini seçip aralıklarla masaya oturan öğretmenlerine sorularını soruyor ve eksiklerini buluyor.

Şbt

Sosyal bilgiler dersimizde ilk Türk devletlerinden günümüze ordu millet anlayışında savascilik ozelliklerimizden en önemlisi olan okçuluk üzerine yaparak yasayarak deneyimledik.

Şbt

BİGEP kapsamında İngilizce  dersinde öğrencilerimiz renkleri eğlenceli bir şekilde öğreniyorlar.

Şbt

BİGEP kapsamında Fen Bilimleri dersinde  ''Canlılar Dünyasını Tanıyalım'' ünitesini tekrar etmek amacıyla çevremizdeki canlıları gözlemleyerek yakından inceledik.

Şbt

Okulumuzda 2.Dönem başı  BİGEP toplantısı gerçekleştirildi.

Şbt

BİGEP kapsamında okulumuzda yapılan deneme sınavları son hızla devam ediyor.

Ock

BİGEP PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖDÜLLENDİRDİK.

Ock

Okul Müdürü Sinan AKSOY,Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık Ayı Afiş Yarışmasında dereceye giren öğrencim Vesile BAKAN ve ona rehberlik eden öğretmenimi başta olmak üzere tüm çalışmalarda emek harcayan,Mükerem DEMİR,Büşra YİĞİT,Vildan Nur YÖN,ismail ÖZMEN,İsa ERBİLEN,Hakan YAŞAR ve Murat NAMAZ hocalarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Herşey Öğrencilerimiz için ...

Ara

Okul Müdürümüz Sinan AKSOY, ''yarışmada emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma ve değerli  öğrencilerime teşekkür ederim.'' dedi.Başarıları her alanda daim olur diyerek dereceye giren Vesile BAKAN'a ödülünü verdi.

Ara

OKUL MÜDÜRÜMÜZ SİNAN AKSOY,2024-2028 YILI STRATEJİK PLANIMIZIN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN TÜM PAYDAŞLARA TEŞEKKÜR EDEREK ;PLANIMIZIN HAYIRLARA VESİLE OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDU

Ara

ÇEVRECİ ÖĞRENCİLERİMİZ SIFIR ATIK BELGEMİZİ OKULUMUZA KAZANDIRDI.