Aşağı Sarpın Ortaokulu

Kınalıtepe Mahallesi / Aşağı Sarpın Sokak / no 119/ Viranşehir / Şanlıurfa
Vizyon
Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim alanında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber , bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.
Misyon
Başarılar
Koza Yayınevinin Türkiye geneli deneme sınavında 3.Sınıflar Türkiye Birincisi okulumuz öğrencisi Sultan Aleyna KESKİNKILIÇ olmuştur.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Kalorifer sistemi
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Viranşehir Ceylanpınar yolu üzeri 10.km sonra sağa dönüş anayol okul arası 2 km dir.
Servis Bilgisi
Okulumuz taşımalı eğitim kapsamında DEĞİLDİR.Öğretmenlerden aracı olanlar diğer öğretmen arkadaşların ulaşım sorununu gidermektedir.
Kınalıtepe Mahallesi/ Aşağı Sarpın Sokak / Viranşehir / Şanlıurfa
İle 104 km İlçeye 12 km uzaklıktadır